Time to update. We will soon be phasing out support for your browser. For the best viewing experience please consider updating to one of the more modern browsers listed.

Garmin Connectin käyttäminen

Näet useimmat Garmin Connect -tilin ominaisuudet heti. Joskus on kuitenkin hauska tutkia tietoja tarkemmin ja varmistaa, että mitään ei ole jäänyt huomaamatta. Olemme ryhmittäneet vinkit ominaisuuden mukaan, jotta niitä olisi mahdollisimman helppo tarkastella.

Aloittaminen

Mitkä laitteet toimivat Garmin Connectissa?
Kaikki Garminin urheilulaitteet, kuten kuntoilu- ja golflaitteet, tukevat Garmin Connectia.
Mitä käyttöjärjestelmiä ja selaimia Garmin Connect tukee?
Garmin Connect ohjelmistoa on testattu Macintosh- ja Windows-käyttöjärjestelmissä, ja se tukee seuraavia selaimia: • Chrome • Internet Explorer 9+ • Safari 5+ • Firefox Muut käyttöjärjestelmät, selaimet ja versiot saattavat toimia, mutta ohjelmisto ei tue niitä täysin.
Miten synkronoin?
Ensimmäinen synkronointivaihe on Garmin Express -sovelluksen asennus ja laitteen yhdistäminen siihen. Sen jälkeen eri laitteet synkronoituvat Garmin Connectin kanssa eri tavoilla: vívofit – paina painiketta, kunnes näytössä on teksti sync. USB-laite – liitä USB-kaapeli laitteeseen ja tietokoneeseen. Langaton ANT-laite – aseta ANT Stick tietokoneeseen ja käynnistä laite. Garmin Express tunnistaa ja synkronoi sen automaattisesti. Wi-Fi-laitteet – paina laitteen yhteyspainiketta, kun olet Wi-Fi-verkossa, jonka olet määrittänyt Garmin Expressissä. Bluetooth (ei vívofit) – jos laite on Bluetooth- tai Bluetooth Smart -yhteensopiva, lataa Garmin Connect Mobile -sovellus puhelimeen tai muuhun langattomaan laitteeseen. Garmin Connect Mobile -sovellus synkronoi tiedot heti, kun olet tallentanut suorituksen.

Toiminnot

Pitääkö minun ladata ohjelmistoja?
Tietoja siirretään kuntoilulaitteen ja Garmin Connectin välillä Garmin Express -ohjelmiston kautta. Lataa Garmin Express ja asenna se tietokoneeseen tietojen lataamiseksi. Voit tuoda tietoja manuaalisesti toimimalla seuraavasti: • Siirry Toiminnot-kohtaan. • Valitse Tuo-painike. • Valitse tietokoneesta tuotava tiedosto. Tuetut tiedostomuodot ovat .TCX, .FIT ja .GPX. GPX-tiedostojen on sisällettävä aikatietoja.
Miten hallitsen yksittäisen toiminnon yksityisyyttä?
Määritä lukkokuvakkeesta, ketkä näkevät toimintosi. Vaihtoehdot ovat Vain minä, Omat yhteydet, Omat yhteydet ja ryhmät sekä Kaikki.
Voinko mukauttaa toimintoluetteloa?
Valittavissa on kymmeniä tietosarakkeita, joilla voit määrittää näytettäväksi vain itsellesi tärkeät tiedot. • Siirry toimintoluettelosivulle. • Kun viet hiiriosoittimen sarakeotsikon päälle, sen kohtaan ilmestyy nuoli. • Valitse Sarakkeet. • Valitse taulukossa näytettävät tiedot. Voit järjestää sarakkeet uudelleen valitsemalla sarakeotsikon ja vetämällä sen uuteen kohtaan.
Miten vien toimintotietoja?
Tietoja voi viedä useisiin muotoihin (.TCX, .GPX ja .KML): • Siirry toimintoluettelosivulle. • Valitse Vie. • Valitse tiedostomuoto. • Tallenna tiedosto.
Miten liitän toiminnon reittiin?
Miten aikamitat määritetään Garmin Connectissa?
Aika liikkeellä Garmin Connect laskee Aika liikkeellä -arvon vähentämällä sen ajan, kun käyttäjä on ollut pysähdyksissä. Tämä on kätevää käyttäjille, joiden laitteessa ei ole Auto Pause -toimintoa tai joilla se ei ole käytössä. Niiden laitteissa, joilla on Auto Pause -toiminto käytössä tai jotka valitsevat Pysäytä- ja Käynnistä-painikkeen kesken toiminnon, Aika liikkeellä -arvo vastaa Aika-arvoa melko tarkasti. Keskinopeus/Tahti perustuu Aika liikkeellä -arvoon. Kulunut aika Garmin Connect laskee kuluneen ajan sen mukaan, miten paljon aikaa on kulunut toiminnon todellisen aloitus- ja lopetusajan välillä. Tämä koskee käyttäjiä, joilla on Auto Pause -toiminto käytössä tai jotka valitsevat Pysäytä- ja Käynnistä-painikkeen kesken toiminnon. Jos asiakkaan laitteessa ei ole Auto Pause -toimintoa tai se ei ole käytössä, Kulunut aika vastaa Aika-arvoa melko tarkasti.
Mitä korkeuskorjaukset ovat?
Korkeuskorjaukset muodostavat ristiviittauksen GPS-laitteen antaman vaakasijainnin (leveyspiiri/pituuspiiri) välille ja ammattimaisissa tutkimuksissa kerättyjen korkeustietojen välille. Kun korkeustietoihin tehdään korjauksia, kukin toiminnon reittipiste sisältää web-palvelun korkeustiedot GPS-laitteen ilmoittamien korkeustietojen sijasta. Garmin Connect tekee korjauksia valikoivasti näyttääkseen korkeuden mahdollisimman realistisesti. Jos toiminnot on tallennettu laitteella, jossa ei ole barometrista korkeusmittaria, korkeuskorjaukset ovat oletusarvoisesti käytössä. Jos tallennuslaitteessa taas on ollut barometrinen korkeusmittari, toimintojen korkeustiedot ovat tavallisesti tarkkoja, ja siksi korkeuskorjaukset ovat oletusarvoisesti poissa käytöstä.

Aktiivisuuden seuranta

Mitä aktiivisuuden seuranta on?
Jotkin laitteet seuraavat aktiivisuutta (kuten askeleita ja unta) vuorokauden ympäri, joten saat hyvän kokonaiskuvan terveydentilastasi. Aktiivisuutta seuraava laite voi olla vain yhden henkilön käytössä kerralla, sitä ei siis voi jakaa kaverin tai puolison kanssa. Garmin Connect synkronoituu vain yhden aktiivisuuden seuraajan kanssa kerrallaan. Jos sinulla on useita aktiivisuuden seurantalaitteita, määritä jatkuvasti käyttämäsi laite aktiivisuutesi seuraajaksi.
Mikä on askelhaaste?
Jos sinulla on Garminin aktiivisuuden seuraaja (kuten vívofit, vívoki tai Forerunner 15), voit osallistua haasteisiin muiden Garmin Connect -käyttäjien kanssa. Uusi haaste alkaa joka viikko sunnuntain keskiyön ja maanantain puolenpäivän välillä (oma aikavyöhykkeesi). Analysoimme aiemmat kokonaisaskelmääräsi, jos niitä on käytettävissä, ja lisäämme sinut haasteryhmään, joka sopii sinulle parhaiten. Kun askelmääräsi kasvaa viikon kuluessa, näet sijoituksesi verrattuna ryhmäsi muihin 7-12 osallistujaan. Jos voitat haasteen, ansaitset kunniamerkin.
Miten liityn askelhaasteeseen?
• Avaa Ominaisuudet-valikko. • Valitse Haasteet. • Liity näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.
Milloin kukin haaste päättyy?
Viikon haaste päättyy sunnuntain keskiyön ja maanantain puolenpäivän välillä oman aikavyöhykkeesi aikaa. Ehdit synkronoida aktiivisuuden seuraajasi maanantain puoleenpäivään saakka. Jos et tee synkronointia ajoissa, edellisen haasteen askelmäärääsi ei voi laskea.
Miten voin siirtyä eri haasteryhmään?
Pitkän aikavälin askeltrendiesi perusteella saatat siirtyä uuteen haasteryhmään, joka on sinulle edelleen haastava. Jos esimerkiksi ylität muutaman peräkkäisen viikon haastetavoitteesi, siirryt haasteeseen, jonka tavoite on suurempi.

Asetukset

Miten määritän mittayksiköt?
• Siirry Asetukset-kohtaan. • Valitse Näyttöasetukset. • Valitse haluamasi mittayksikköjärjestelmä. (UK-mailimitta näyttää korkeustiedot metreinä.)
Miten voin muuttaa desimaalimuotoa, aikamuotoa tai päivämäärämuotoa?
• Siirry Asetukset-kohtaan. • Valitse Näyttöasetukset. • Valitse haluamasi muodot.
Miten mukautan voimatietojani?
Voit määrittää seitsemän alueen voima-alueet sellaisten tasojen mukaan, joilla on sinulle merkitystä tai jotka olet saavuttanut suoritustesteissä. • Siirry Asetukset-kohtaan. • Valitse Harjoitusalueet. • Valitse Pyöräily. • Tee haluamasi muutokset.
Miten muutan sykkeen näyttöasetusta?
• Siirry Asetukset-kohtaan. • Valitse Näyttöasetukset. • Valitse haluamasi sykeasetus.
Miten voin muuttaa sykealueita?
• Siirry Asetukset-kohtaan. • Valitse Harjoitusalueet. • Voit muuttaa oletusarvoisia sykealueita. Voit myös muuttaa sykealueet tiettyjä juoksu- tai pyöräilytoimintoja varten. • Valitse kunkin sarakkeen yläosasta Lyöntiä/min tai % max. sen mukaan, kumpaa haluat muokata. • Kirjoita pienin arvo kuhunkin kenttään.
Miten voin vaihtaa näyttönimeni?
Näyttönimesi näkyy julkisesti. • Siirry Asetukset-kohtaan. • Valitse Käyttäjäprofiili. • Kirjoita uusi näyttönimi. (Sen on oltava yksilöivä nimi, joka ei ole kenenkään muun Garmin Connect -käyttäjän käytössä.)
Miten voin vaihtaa sähköpostiosoitteeni tai salasanani?
Kirjaudu sisään osoitteessa my.Garmin.com, jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteesi tai salasanasi. Jos et muista salasanaasi, voit myös hakea sen osoitteesta my.Garmin.com.

Tietosuoja

Näkyvätkö suoritukseni kaikille?
Sinä määrität, ketkä näkevät profiilisi, suorituksesi ja päivittäisen askel-, uni-, paino- ja kaloriyhteenvetosi. Vaihtoehdot ovat Vain minä, Omat yhteydet, Omat yhteydet ja ryhmät sekä Kaikki. Voit muuttaa yksittäisen suorituksen yksityisyyttä suorituksen lukkokuvakkeen avulla. Voit myös muuttaa kaikkien tulevien suoritustesi yksityisyyttä: • Valitse Asetukset. • Valitse Tietosuoja-asetukset.

Kartat

Miksi en voi merkitä reittiäni yksityiseksi, kun käytän OpenStreetMapia?
Koska OpenStreetMapissa käytetään avointa lähdekoodia, kaikkien reittien on pysyttävä julkisina. Jos haluat luoda yksityisen reitin, voit käyttää Bing- tai Google-karttoja.
Mikä on heatmap-kartta?
Kun tarkastelet reittejä ja toimintoja tai luot uutta reittiä, näet kaupungin suosituimmat juoksu- ja pyöräilypaikat heatmap-päällekkäiskartasta. Voit etsiä uusia harjoittelupaikkoja tai mukavia paikkoja kavereiden tapaamiseen.
Miksi en näe heatmap-karttoja, kun käytän OpenStreetMapia?
Heatmap-kartat näytetään mukautettujen päällekkäisruutujen avulla, ja nykyinen MapQuest OSM API ei tue sitä. Voit pyytää MapQuestia lisäämään mukautettujen päällekkäisruutujen tuen.

Kojelaudat

Mikä kojelauta on?
Garmin Connectissa voit järjestää kaikki suosikkiominaisuutesi ja useimmin käyttämäsi ominaisuudet kojelautaan, jonka voit mukauttaa täysin haluamaksesi. Itse asiassa voit luoda useita kojelautasivuja, joille voit lajitella ominaisuuksia lajin, tietojen tyypin tai muun seikan perusteella. Kojelaudassa voit tehdä myös seuraavia toimia: • vetää ominaisuuden mihin tahansa kojelaudan sarakkeeseen tai mille tahansa riville • muuttaa näkymää valitsemalla ratasvalikon ominaisuuden oikeasta yläkulmasta • poistaa ominaisuuden kojelaudasta ratasvalikon avulla • lisätä saman ominaisuuden kojelautaan niin monta kertaa kuin haluat. Voit lisätä esimerkiksi raporttiominaisuuden kaksi kertaa ja näyttää toisessa keskipoljinnopeutesi ja toisessa suoritusten kokonaisajan. • Kun käytät uudentyyppistä laitetta ensimmäisen kerran, valikossa ja kojelaudassa saattaa näkyä uusia ominaisuuksia.
Miten luon uuden kojelaudan?
• Valitse plusmerkki (+) oikeasta yläkulmasta. • Nimeä uusi kojelauta. Voit muuttaa nimeä myöhemmin. • Voit muuttaa kojelaudan nimeä tai poistaa kojelaudan sen nimen vierellä olevan pienen nuolen avulla. Kojelaudan poistaminen poistaa myös kaikki sen ominaisuudet, mutta vahvistusta kysytään, ennen kuin kaikki poistetaan.
Miten lisään ominaisuuden kojelautaan?
• Avaa kojelauta, johon haluat lisätä ominaisuuden. • Valitse vasemman yläkulman valikko. (Se näyttää kolmelta päällekkäiseltä viivalta.) • Valitse ominaisuus ja avaa nimen oikealla puolella oleva kuvaus. • Valitse Lisää kojelautaan. Ominaisuus lisätään ensimmäiseen kojelautaan. Se näkyy aiempien ominaisuuksien alapuolella.

Osuudet

Mitä reittiosuudet ovat?
Reittiosuudet ovat virtuaalisia kilpailureittejä, joilla voit verrata suoriutumistasi kaikkiin aiempiin suorituksiisi, yhteyshenkilöihisi, ryhmäsi jäseniin tai koko Garmin Connect -yhteisöön. Voit Lisää asianmukaiset tiedot Käyttäjäasetukset-asetusten kohtaan Henkilötiedot, jotta saat oikean sijoituksen sijoitustaulukoissa, jotka suodatetaan sukupuolen tai iän mukaan.
Miten luon osuuden?
• Valitse suoritus, jonka sisältämän alueen haluat muuttaa osuudeksi. • Valitse suorituskartan alapuolelta Luo osuus. • Valitse osuuden lähtö- ja loppupiste kartassa tai korkeuskaaviossa. • Nimeä osuus, lisää osuuden tyyppi ja valitse pinnan tyyppi. • Tallenna.

Harjoitukset ja harjoitusohjelmat

Mikä on harjoitus?
Ennen kuin lähdet juoksu- tai pyörälenkille, voit suunnitella harjoituksen Garmin Connectissa ja lähettää sen yhteensopivaan laitteeseen. Tämä toimii erityisen hyvin nopeus-, intervalli- ja sykealueharjoituksissa ja aina muulloinkin, kun haluat laitteen ilmoittavan, milloin on aika lähteä, pysähtyä, palautua tai levätä.
Mitä harjoituksen kesto tarkoittaa?
Kesto määrittää, milloin vaihe päättyy. Syke- ja voimakestoon tarvitaan ANT+-lisävarusteita. Kaikki laitteet eivät tue kaikkia kestotyyppejä. Voit määrittää keston, jonka jälkeen siirryt seuraavaan harjoituksen vaiheeseen, kun saavutat tietyn ajan, matkan, kulutettujen kalorien määrän tai sykkeen tai kun painat laitteen Lap-painiketta.
Mitä harjoituksen tavoite tarkoittaa?
Tavoite on tehotaso, jonka haluat säilyttää harjoitusvaiheen aikana. Tavoitteen voi määrittää tehontuoton, poljinnopeuden (kierrosten minuutissa), sykkeen, nopeuden tai tahdin mukaan.
Mikä on harjoitusohjelma?
Harjoitusohjelma on sarja harjoituksia, jotka perustuvat aina aiempiin harjoituksiin ja joiden avulla saavutat kuntotavoitteesi. Menestys määräytyy harjoittelun mukaan, halusitpa parantaa yleiskuntoasi, juosta ensimmäisen 5 000 metrin kisasi tai parantaa omaa triathlon-ennätystäsi. Ohjelmamme ovat ammattivalmentajien luomia ja sisältävät ensisijaisen lajin harjoituksia, monilajiharjoituksia, lepopäiviä ja valmennusvinkkejä. Voit lisätä ohjelmat Garmin Connect -kalenteriisi ja lähettää harjoitukset yhteensopivaan Garmin-laitteeseen.
Miten lisään harjoitusohjelman harjoituksia laitteeseen?
Kun olet valinnut harjoitusohjelman ja lisännyt sen Garmin Connect -kalenteriisi, voit lähettää kaikki ohjelman harjoitukset laitteeseen. • Siirry Kalenteri-kohtaan. • Valitse Lähetä laitteeseen. Huomioi, että pyöräilyharjoitukset eivät näy juoksulaitteissa eivätkä juoksuharjoitukset pyöräilylaitteissa. Kaikki harjoitukset näkyvät monilajilaitteissa.
Miksen näe kierroksen osia, kun käytän harjoitusohjelman harjoituksia?
Kun teet aikaan perustuvaa harjoitusta (kuten Pitkä juoksu 90 min), et näe kierroksen osia mailin tai kilometrin välein. Jos kierroksen osat ovat sinulle tärkeitä, voit tehdä Garmin Connect -harjoituksen sijasta tavallisen ajoittamattoman harjoituksen käyttämällä laitteen Start/Stop-painiketta.
Miksi harjoitusohjelma ei lopu automaattisesti, kun olen valmis?
Harjoitusohjelman jokaisen harjoituksen lopussa on jäähdyttelyvaihe. Jäähdyttely alkaa heti, kun harjoituksen kova osuus on lopussa. Jäähdyttely tekee hyvää keholle ja toimii puskurina harjoituksen lopussa. Paina jäähdyttelyn jälkeen laitteen Lap-painiketta. Kuulet lopetusäänen, joka ilmoittaa harjoituksen loppumisesta. Vaihtoehtoisesti voit painaa End-painiketta. Ääntä ei kuulu.

Lähetä laitteeseen

Miten lähetän kaikki kalenterin harjoitukset yhteensopivaan laitteeseen?
• Siirry Kalenteri-kohtaan. • Valitse Lähetä laitteeseen. Laitteeseen voi tallentaa satoja harjoituksia, mutta sen tila saattaa täyttyä, kun lähetät siihen suuria harjoitusohjelmia. Jos laite on täynnä, voit korvata siinä jo olevia harjoituksia tai peruuttaa lähetyksen laitteeseen.
Miten lähetän tavoitteita yhteensopivaan laitteeseen?
Tavoitteet lähetetään automaattisesti yhteensopivaan laitteeseen aina, kun käytät Garmin Expressiä. Huomaa, että vain tavoitteet, joiden toimintotyyppi on Kaikki toimintotyypit, siirretään Forerunner 310XT-, 910XT-, 405-, 405CX- tai 410-laitteeseen.
Miten lähetän osuuksia laitteeseen?
Yhteensopivat laitteet näyttävät, milloin siirryt osuudelle, ja voit kilpailla osuuden johtajan kanssa reaaliaikaisesti. • Valitse Osuudet. • Valitse Lähetä laitteeseen. • Synkronoi laite.

Profiilit ja yhteydet

Mikä profiilisivu on?
Profiilissasi voit esitellä itseäsi ja tekemisiäsi toisille. Useimmat tiedot ovat valinnaisia, mutta jos lisäät tiedot, ne näkyvät. Tietosuoja-asetuksesi määrittävät, mitkä omat tietosi ja toimintosi näkyvät ja kuka näkee ne.
Kuka näkee profiilisivuni ja toimintoni?
Voit määrittää, ketkä näkevät profiilisi ja toimintosi. Vaihtoehdot ovat Vain minä, Omat yhteydet, Omat yhteydet ja ryhmät sekä Kaikki.
Miten voin muuttaa tietosuoja-asetuksiani?
• Siirry Asetukset-kohtaan. • Valitse Tietosuoja-asetukset. • Vaihtoehdot ovat Vain minä, Omat yhteydet, Omat yhteydet ja ryhmät sekä Kaikki.
Mitä merkitsee yhteyden muodostaminen toiseen käyttäjään?
Kun löydät Garmin Connectista kaverin, kilpailijan tai ammattilaisen, voit muodostaa yhteyden häneen. Kun yhteys on muodostettu, näet yhteyshenkilösi toiminnot ja he näkevät sinun toimintosi. Se on hieno tapa saada kannustusta ja nähdä muiden käyttäjien toimintoja.

Ryhmät

Miksi toimintoni eivät näy ryhmässäni?
Kun liityt ryhmään tai alat lisätä yhteyksiä, muista muuttaa toimintojesi ja profiilisi yksityisyysasetuksia. Jos kaikki toimintosi on merkitty yksityisiksi, ne eivät näy missään.
Ketkä näkevät ryhmäni kommentit?
Ryhmässä lisätyt kommentit pysyvät ryhmän sisällä. Jos siis ryhmän toinen jäsen ilkkuu sinua törmättyäsi johonkin eilisellä lenkillä, ryhmään kuulumattomat yhteytesi eivät näe sitä.
Kuka voi luoda ryhmän?
Kaikki Garmin Connect -käyttäjät voivat luoda ryhmiä. Jos nykyiseen ryhmääsi kuuluu valmentaja tai johtaja, hän on tavallisesti paras henkilö luomaan ryhmän.
Mitä eroa on ryhmän omistajalla ja ryhmän järjestelmänvalvojalla?
Ryhmällä voi olla vain yksi omistaja. Tavallisesti ryhmän luoja on sen omistaja. Omistajuuden voi kuitenkin siirtää, jos ryhmän luoja haluaa siirtää vastuunsa jollekulle toiselle. Ainoastaan omistaja voi poistaa ryhmän. Ryhmillä voi olla useita järjestelmänvalvojia, jotka voi määrittää omistaja tai aiempi järjestelmänvalvoja. Järjestelmänvalvojat voivat lisätä tapahtumia, reittejä, ilmoituksia ja muita tietoja ryhmän sivulle. He voivat myös hyväksyä jäsenyyspyyntöjä.
Miten ryhmän asetuksia muutetaan?
• Siirry Asetukset-kohtaan. • Valitse Ryhmät. • Tee muutokset.
Ketkä näkevät ryhmän sivulla olevat julkaisut?
Ryhmän järjestelmänvalvojat tai omistajat voivat muuttaa ryhmän yksityisyysasetukset ryhmän tarpeiden mukaisiksi. Ryhmän asetuksista voi valita, ketkä näkevät ryhmän: Kaikki tai Vain ryhmän jäsenet.

Kalorit ja paino

Mitä eri kaloritermit tarkoittavat?
Lepo- eli perusaineenvaihdunta on kalorimäärä, jonka tarvitset päivittäin peruselintoimintoihin, vaikket nousisi sängystä aamulla. Perusaineenvaihdunta perustuu ikään, pituuteen, painoon ja sukupuoleen. Aktiiviset kalorit – kun tallennat suorituksen Garmin-laitteella, kulutetut kalorit lasketaan aktiivisuustasosi, ikäsi, pituutesi, painosi, sukupuolesi ja sykkeesi (jos se on käytettävissä) perusteella. Nautitut kalorit – voit seurata syömisiäsi osoitteessa MyFitnessPal.com. Kaloritavoite – osoitteessa MyFitnessPal.com voit määrittää kaloritavoitteen sen perusteella, haluatko lisätä, vähentää vai ylläpitää painoasi. Kun olet määrittänyt sopivan määrän, yritä saavuttaa se olemalla sopivan aktiivinen ja syömällä terveellisesti. Nettikalorit – saat päivän nettokalorit vähentämällä nauttimastasi kalorimäärästä kuluttamasi (aktiiviset) kalorit. Kaloreita jäljellä – kun olet määrittänyt MyFitnessPal-kaloritavoitteen, voit seurata avullamme, miten monen kalorin verran olet tavoitteesi ylä- tai alapuolella. Kaava on kaloritavoite miinus nettokalorit. Kalorit yhteensä – saat päivän kokonaiskalorit laskemalla yhteen perusaineenvaihdunnan ja aktiiviset kalorit.
Miten seuraan painoani?
Voit lisätä painosi Garmin Connectiin, käyttää Tanita-vaakaa yhteensopivan Garmin-laitteen kanssa tai käyttää myFitnessPal-palvelua. Garmin Connectissa voit määrittää painotavoitteen ja tarkistaa, ylittääkö vai alittaako painosi tavoitepainon.