Time to update. We will soon be phasing out support for your browser. For the best viewing experience please consider updating to one of the more modern browsers listed.

Bruke Garmin Connect

Du vil kunne bruke de fleste funksjonene i Garmin Connect-kontoen umiddelbart. Av og til kan det være gøy å grave dypere og forsikre seg om at man ikke går glipp av noe. Vi har sortert tipsene våre etter funksjon for å gjøre det enklere å utforske.

Komme i gang

Hvilke enheter fungerer med Garmin Connect?
Alle sportsenheter fra Garmin, inkludert treningsenheter og golfenheter, er kompatible med Garmin Connect.
Hvilke operativsystemer og nettlesere støttes av Garmin Connect?
Garmin Connect er testet på operativsystemene Macintosh og Windows og støtter følgende nettlesere: • Chrome • Internet Explorer 9+ • Safari 5+ • Firefox Andre operativsystemer, nettlesere og funksjoner kan også fungere, men det tilbys ikke full støtte for dem.
Hvordan synkroniserer jeg?
Det første skrittet for å synkronisere er å installere Garmin Express og knytte enheten din til den. Etter dette synkroniseres forskjellige enheter med Garmin Connect på forskjellige måter: vívofit: Trykk og hold nede knappen til skjermen viser synkroniser. USB-enhet: Koble USB-kabelen til enheten, og koble den til datamaskinen. Trådløs ANT-enhet: Plugg inn ANT Stick i datamaskinen, og slå på enheten. Garmin Connect gjenkjenner enheten automatisk og synkroniseres med den. Wi-Fi-enheter: Trykk på tilkoblingsknappen på enheten når du er på Wi-Fi-nettverket som du har konfigurert Garmin Express for. Bluetooth (unntatt vívofit): Hvis enheten er Bluetooth- eller Bluetooth Smart-kompatibel, kan du laste ned programmet Garmin Connect Mobile til telefonen eller en annen trådløs enhet. Programmet Garmin Connect Mobile synkroniseres så fort du har lagret aktiviteten din.

Aktiviteter

Må jeg laste ned programvare?
Informasjon overføres mellom treningsenheten og Garmin Connect via programvaren Garmin Express. Last ned Garmin Express, og installer den på datamaskinen din for å laste opp data. Hvis du vil importere data manuelt selv, kan du følge disse trinnene: • Gå til Aktiviteter. • Velg Importer-knappen. • Velg filen du vil importere fra datamaskinen din. Vi støtter TCX-, FIT- og GPX-filer. GPX-filer må inkludere tidsinformasjon.
Hvordan angir jeg personverninnstillinger for en enkelt aktivitet?
Bruke låsikonet for å bestemme hvem som skal se aktiviteten din. Valgene dine er Kun meg, Kontaktene mine, Mine kontakter og grupper, og Alle.
Kan jeg tilpasse aktivitetslisten?
Du kan velge fra dusinvis av datakolonner, og kun vise det som er viktig for deg. • Gå til siden Aktiviteter. • Når du holder markøren over en kolonneoverskrift, vises en rullegardinpil. • Velg kolonner. • Velge dataene du vil vise i tabellen. Omorganiser kolonnerekkefølgen ved å velge en kolonneoverskrift, og dra den til den nye plasseringen.
Hvordan eksporterer jeg aktivitetsdataene mine?
Du kan velge å eksportere data til filformatet TCX, GPX eller KML • Gå til siden Aktiviteter. • Velg Eksporter. • Velg et filformat • Lagre filen.
Hvordan kobler jeg en aktivitet til en løype?
Hvordan defineres tidsmålingene i Garmin Connect?
Bevegelsestid Garmin Connect beregner Bevegelsestid ved å trekke fra tiden når brukeren stopper. Dette er nyttig for brukere som ikke har Auto Pause-funksjon, eller når Auto Pause er slått av. For de som har Auto Pause slått på eller som trykker på Stop- og Start-knappen under en aktivitet, skal Bevegelsestid være ganske lik eller lik Tid. Gjennomsnittlig bevegelseshastighet/tempo er basert på verdien for bevegelsestid. Medgått tid Garmin Connect beregner Medgått tid ut i fra tiden som har gått mellom den faktiske start- og sluttiden til en aktivitet. Dette gjelder for de som har Auto Pause slått på, eller som trykker på Stop- eller Start-knappen under en aktivitet. For de som ikke har Auto Pause-funksjonen, eller når Auto Pause er slått av, skal Medgått tid være ganske lik eller lik Tid.
Hva er høydekorrigeringer?
Høydekorrigeringer bruker kryssreferanser til den horisontale posisjonen (breddegrad/lengdegrad) som angis av GPS-enheten, med høydedata som er blitt hentet fra profesjonelle oppmålinger. Når korrigeringer av høydedata utføres, inneholder hvert sporpunkt for aktiviteten høyden fra Internett-tjenesten, ikke høyden fra GPS-enheten. Garmin Connect tar i bruk korrigeringer på en selektiv måte for å vise en mer realistisk visning av høydeopplevelsen din. Aktiviteter som er registrert på enheter uten en barometrisk høydemåler, aktiveres med høydekorrigeringer som standard. Aktiviteter som er registrert på enheter med en barometrisk høydemåler, inneholder som regel nøyaktige høydedata, derfor deaktiveres høydekorrigeringer som standard.

Aktivitetssporing

Hva er aktivitetssporing?
Enkelte enheter gir deg aktivitetssporing døgnet rundt (skritt, søvn osv.), slik at du kan få et helhetlig bilde av din daglige helse. En aktivitetssporer kan bare brukes av én person om gangen, den kan ikke deles med venner eller ektefeller. Garmin Connect kan bare synkroniseres med én aktivitetssporer om gangen. Hvis du har flere aktivitetssporingsenheter, bør du sette den du bruker hele dagen til å være aktivitetssporeren din.
Hva er en skrittutfordring?
Hvis du har en av Garmins aktivitetssporere (som vívofit, vívoki eller Forerunner 15), kan du delta i utfordringer med andre Garmin Connect-brukere. Hver uke mellom natt til mandag og mandag formiddag (i din tidssone) begynner en ny utfordring. Vi analyserer tidligere antall skritt, når det er tilgjengelig, og legger deg til den utfordringsgruppen som passer best for deg. Ettersom du opparbeider deg antall skritt gjennom uken, ser du rangeringen din i forhold til de andre 7-12 deltakerne i utfordringsgruppen din. Hvis du vinner en utfordring, får du et merke.
Hvordan blir jeg med i en skrittutfordring?
• Gå til menyen for funksjoner. • Velg Utfordringer. • Følg instruksjonene på skjermen for å delta.
Når avsluttes hver skrittutfordring?
Ukens utfordring tar slutt mellom natt til mandag og mandag formiddag i din tidssone. Du har tid til å synkronisere aktivitetssporeren frem til kl. 12 på mandag. Hvis du ikke synkroniserer tidsnok, kan ikke skrittene fra forrige periode telles.
Hvordan bytter jeg til en annen utfordringsgruppe?
Avhengig av skrittrenden din over tid, kan det hende at du flyttes til en utfordringsgruppe der du utfordres. Hvis du for eksempel overgår utfordringsmålet et par uker på rad, flyttes du opp til en utfordring med et høyere mål.

Innstillinger

Hvordan angir jeg måleenheter?
• Gå til Innstillinger. • Velg Visningsinnstillinger. • Velg foretrukket målesystem. (Britisk måleenhet viser høydedata i meter.)
Hvor kan jeg endre desimalformat, tidsformat eller datoformat?
• Gå til Innstillinger. • Velg Visningsinnstillinger. • Velg formatet du ønsker.
Hvordan tilpasser jeg kraftdataene mine?
Du får muligheten til å definere kraftområder for sju soner i henhold til nivåer som passer for deg, eller som du har oppnådd under prestasjonstesting. • Gå til Innstillinger. • Velg Treningssoner. • Velg Sykling. • Gjør endringene du ønsker.
Hvordan endrer jeg innstillingene for pulsvisning?
• Gå til Innstillinger. • Velg Visningsinnstillinger. • Velg innstillingene som du ønsker for pulssoner.
Hvordan endrer jeg pulssonene mine?
• Gå til Innstillinger. • Velg Treningssoner. • Du kan endre standard pulssoner. Du kan også endre pulssoner spesifikt for alle aktiviteter for løping eller sykling. • Velg spm eller % av maks på toppen av hver kolonne, avhengig av hvilken du vil endre • Skriv inn den laveste verdien for hvert felt.
Hvordan endrer jeg visningsnavnet?
Visningsnavnet er navnet som andre får se. • Gå til Innstillinger. • Velg Brukerprofil. • Velg et visningsnavn. (Det må være et unikt navn, som ikke brukes av noen andre Garmin Connect-brukere.)
Hvordan endrer jeg e-postadresse eller passord?
Logg inn på my.Garmin.com for å endre e-postadresse eller passord. Hvis du ikke husker passordet, kan du også hente det på Garmin.com

Personvern

Kan alle se aktivitetene mine?
Du kan kontrollere hvem som ser profilen din, aktivitetene dine og det daglige sammendraget for skritt, søvn, vekt og kalorier. Valgene dine er Kun meg, Kontaktene mine, Mine kontakter og grupper, og Alle. Velg låsikonet på en aktivitet for å endre personvernsinnstillingene for den aktiviteten. Eventuelt kan du justere personverninnstillingene for alle fremtidige aktiviteter: • Gå til Innstillinger. • Velg personvern.

Kart

Hvorfor kan jeg ikke angi løyper som Privat når jeg bruker OpenStreetMap?
OpenStreetMap bruker åpen kildekode, og derfor må alle løypene være offentlige. Hvis du vil opprette en privat løype, kan du bruke Bing eller Google.
Hva er et heat map?
Når du utforsker løyper og aktiviteter, eller oppretter en ny løype, kan du bruke et overlegg med heat maps for å vise hvor det er mest populært å løpe eller sykle i en bestemt by. Dette kan være nyttig når du vil finne et nytt sted å trene eller et sted hvor du kan møte vennene dine.
Hvorfor vises ikke heat maps når jeg bruker OpenStreetMap?
Vi bruker tilpassede bildeoverlegg til å vise heat maps, og det gjeldende MapQuest OSM API-et støtter ikke dette. Du kan ta kontakt med MapQuest for å oppmuntre dem til å legge til "støtte for tilpassede bildeoverlegg."

Dashbord

Hva er et dashbord?
Garmin Connect lar deg ordne favorittfunksjonene og de funksjonene du bruker mest på ditt eget dashbord, som du kan tilpasse akkurat som du vil. Du kan faktisk opprette mer enn én dashbordside for å sortere funksjonene etter sport, datatype eller på den måten du ønsker. Her er flere ting du kan gjøre med funksjonene på dashbordet: • Dra en funksjon til en hvilken som helst rad eller kolonne på dashbordet. • Endre det som vises ved å velge tannhjulmenyen på det øverste høyre hjørnet av funksjonen. • Fjern en funksjon fra dashbordet via tannhjulmenyen. • Legg til den samme funksjonen på dashbordet så mange ganger du vil. Du kan for eksempel legge til rapportfunksjonen to ganger: Én gang for å vise gjennomsnittlig frekvens og en gang til for å vise totaltid for aktiviteten. • Når du bruker en ny type enhet for første gang, kan det hende det dukker opp nye funksjoner på menyen og på dashbordet.