Aika päivittää. Garmin Connect ei enää tue selaintasi. Suosittelemme, että päivität jonkin näistä yhteensopivista selaimista sen uusimpaan versioon...

Garmin Connectin ja yhteensopivien Garmin-laitteiden yksityisyystiedote

Päivitetty viimeksi: 14.2.2017

Garmin arvostaa yksityisyyttäsi. Tämä Yksityisyystiedote sisältää tietoja siitä, miten keräämme, käytämme, jaamme ja tallennamme Henkilötietojasi, kun käytät Garmin Connect -sivustoa, Garmin Connect Mobile -sovellusta ja Garminin rannelaitteita tai muita Garmin-laitteita, jotka ovat yhteensopivia Garmin Connectin kanssa.

Muut Garminin sivustot, sovellukset ja tuotteet, jotka eivät sisällä linkkiä tähän Yksityisyystiedotteeseen, vaan erilliseen Garminin yksityisyystiedotteeseen, ovat kyseisen yksityisyystiedotteen alaisia.

Voit siirtyä tiettyyn kohtaan tässä Yksityisyystiedotteessa valitsemalla linkin alta:

Tavat, joilla Garmin kerää ja käyttää Henkilötietoja

“Henkilötiedot” ovat tietoja, joista yksinään tai yhdistettynä muihin tietoihin voi tunnistaa henkilön. Kun yhdistämme muita tietoja (tietoja, joista ei voi yksinään tunnistaa henkilöä) Henkilötietoihin, käsittelemme yhdistettyjä tietoja Henkilötietoina.

Kun luot Garmin-tilin

Kun luot Garmin-tilin, pyydämme sinulta Henkilötietoja, kuten sähköpostiosoitetta ja nimeä. Sinun ei tarvitse ilmoittaa koko nimeäsi, mutta voit ilmoittaa sen halutessasi. Käytät sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi, kun kirjaudut tilillesi. Garmin-tilisi on suojattu salasanalla. Voit lisätä profiiliisi muitakin tietoja, kuten sijaintisi, suoritustyyppejä, joihin osallistut (kuten juoksu, patikointi, pyöräily tai golf), sekä sukupuolesi, syntymäaikasi, pituutesi ja painosi. Näiden tietojen avulla esimerkiksi lasketaan suorituksen aikana kuluttamasi kalorit ja annetaan lisätietoja (Insights) suorituksistasi. Näiden tietojen avulla Garmin saattaa lisäksi lähettää sinulle tietoja sinua mahdollisesti kiinnostavista Garmin-tuotteista tai -sovelluksista sovellettavien lakien ja kohdassa Markkinointiviestintään liittyvät valinnat kuvattujen valintamahdollisuuksiesi mukaisesti.

Kun kirjaudut Garmin Connect -tilillesi yhteisöpalvelujen tunnistetiedoilla

Halutessasi voit kirjautua Garmin Connect -tilillesi yhteisöpalvelujen tunnistetiedoilla (esimerkiksi Facebook-kirjautumistiedoillasi). Jos päätät tehdä niin ja kirjaudut ensimmäisen kerran Garmin Connect -tilillesi yhteisöpalvelun tunnistetiedoilla, sinulta kysytään, hyväksytkö sen, että yhteisöpalvelun tarjoaja saattaa ilmoittaa Garminille tiettyjä tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, profiilikuvasi, julkaisujasi, kommenttejasi ja muita yhteisöpalvelutiliisi liittyviä tietoja.

Yhteisöpalvelun tarjoaja ilmoittaa kaikki nämä tiedot Garminille yhteisöpalvelukirjautumisen määritysten mukaisesti, mutta Garmin säilyttää näistä tiedoista ainoastaan sähköpostiosoitteesi ja käyttää sitä. Garmin liittää yhteisöpalvelun tarjoajan ilmoittaman sähköpostiosoitteen Garmin Connect -tiliisi, jotta voit kirjautua Garmin Connect -tilillesi jatkossa sähköpostiosoitteellasi, jos et halua enää käyttää kirjautumiseen yhteisöpalvelun tunnistetietojasi.

Jos et halua, että yhteisöpalvelun tarjoaja jakaa tietojasi Garminin kanssa, voit kirjautua Garmin Connect -tilillesi käyttämällä Garmin-tilisi kirjautumistietoja yhteisöpalvelun tunnistetietojen sijasta.

Kun lisäät Garmin-laitteen Garmin Connect -tilillesi

Kun lisäät tiettyjä Garmin-laitteita Garmin Connect -tilillesi, pyydämme sinua antamaan lisätietoja, kuten sukupuolesi, pituutesi, painosi, syntymäaikasi, aktiivisuustasosi (matala, keskitaso tai korkea) sekä normaalit nukkumaanmeno- ja heräämisaikasi. Näiden tietojen avulla esimerkiksi lasketaan suorituksen aikana kuluttamasi kalorit, annetaan lisätietoja (Insights) suorituksistasi ja unestasi ja asetetaan rannelaite Älä häiritse -tilaan normaaliksi nukkuma-ajaksesi. Näiden tietojen avulla Garmin saattaa lisäksi lähettää sinulle tietoja sinua mahdollisesti kiinnostavista Garmin-tuotteista tai -sovelluksista sovellettavien lakien ja kohdassa Markkinointiviestintään liittyvät valinnat kuvattujen valintamahdollisuuksiesi mukaisesti.

Kun synkronoit laitteesi ja lataat suorituksia sekä suoritustietoja

Voit ladata suorituksia (kuten juoksu- ja kävelylenkkejä, uinti- ja patikointimatkoja, geokätköjä ja seikkailuja) ja suoritustietoja (kuten askeleita, matka- ja tahtitietoja, suoritusaikoja, kulutettuja kaloreita sekä syke-, uni- ja golftilastoja) laitteesta Garmin Connect -tilillesi. Siten voit analysoida suoritustietojasi, seurata kuntoilutavoitteitasi ja halutessasi jakaa suoritustietoja muiden kanssa. Jos Garmin-laitteessa on Bluetooth®-toiminto ja yhdistät laitteen Garmin Connect Mobile -sovellukseen, Garmin-laitteessa olevat suoritustiedot ladataan automaattisesti Garmin Connect -tilillesi.

Määrität itse Garmin Connect -tilisi yksityisyysasetuksilla, näkevätkö muut suoritustietojasi. Suoritustiedot on määritetty oletusarvoisesti yksityisiksi.

Garmin saattaa käyttää Garmin Connect -tiliäsi tuotetuen antamiseen, jos otat yhteyden Garminin tuotetukeen. Lisäksi Garmin saattaa käyttää suoritustietojasi käyttäjäkokemuksesi mukauttamiseen. Jos esimerkiksi lataat suoritustietoja (tietoja esimerkiksi askeleista, matkasta, tahdista, suoritusajoista, kulutetuista kaloreista, sykkeestä ja unesta) Garmin-laitteesta Garmin Connect -tilillesi, Garmin Connect -tilillesi ilmestyy Insights-osa, jossa näet suosituksia ja motivoivia viestejä sekä linkkejä kolmannen osapuolen artikkeleihin, jotka saattavat kiinnostaa sinua suoritustietojesi perusteella. Voit estää Insights-tietojen näkymisen Garmin Connect -tililläsi milloin tahansa noudattamalla vastaavia ohjeita Garmin Connectissa tai Garmin Connect Mobilessa.

Kun synkronoit laitteen Garmin Connectin, Garmin Connect Mobilen tai Garmin Expressin kautta, kirjaamme siirron tiedot, kuten synkronoitaessa käytetyn IP (Internet Protocol) -osoitteen, synkronointiajan ja -päivän, kaatumis-/diagnostiikkalokit, laitteen maantieteellisen sijainnin, tietoja laitteesta, tietoja synkronointiin käytetystä verkosta (kuten Wi-Fi tai matkapuhelinverkko) ja laitteen akun varaustason. Käytämme tietoja synkronointiongelmien tunnistamiseen ja ratkaisemiseen.

Kun yhdistät Garmin Connect -tilisi kolmannen osapuolen sovellukseen

Jos määrität Garmin Connect -tilisi käyttämään muiden sovellustoimittajien palveluissa luomiasi tilejä, kuten MyFitnessPal- tai Strava-tiliä, haemme kyseisiltä tileiltä tietojasi (esimerkiksi tiettynä päivänä kuluttamasi kalorimäärän MyFitnessPal-tililtäsi tai reittejä ja osuuksia Strava-tililtäsi). Näillä kolmansille osapuolille ilmoittamillasi tiedoilla täydennetään suoritustietojasi Garmin Connectissa.

Halutessasi voit myös sallia Garminin käyttää kaveriluetteloasi tai yhteystietojasi Facebookin, Googlen tai mobiililaitteesi kautta. Siinä tapauksessa Garmin helpottaa kyseisten tietojen avulla yhteyshenkilöiden lisäämistä yhteyksiksi Garmin Connectissa. Garmin ei lähetä kaveri- eikä yhteystietojesi avulla markkinointiviestintää kavereillesi tai yhteyshenkilöillesi.

Kun olet yhteydessä Garminiin

Kun olet yhteydessä asiakastukemme edustajiin sähköpostitse, puhelimitse, verkossa tai henkilökohtaisesti, saatamme kerätä Henkilötietoja, kuten nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja toivomuksesi yhteydenottotavasta, sekä omistamiesi Garmin-tuotteiden tietoja, kuten sarjanumerot ja ostopäivät. Lisäksi saatamme luoda tapahtumalokeja, joiden avulla voidaan ratkaista tuotteen tai sovelluksen suorituskykyyn liittyviä ongelmia, sekä tallentaa tietoja tuki- tai palveluongelmasta. Käytämme näitä tietoja asiakas- ja tuotetuen toimittamiseen. Saatamme käyttää Garmin Connect -tiliäsi, jotta pystymme toimittamaan tarvittavan avun. Asiakaspalvelun parantamiseksi saatamme myös sovellettavien lakien rajoissa tallentaa ja tarkistaa keskusteluja asiakastuen edustajien kanssa ja analysoida vapaaehtoisten asiakaskyselyjen kautta saamaamme palautetta.

Saatamme käyttää Henkilötietojasi yhteyden ottamiseksi sinuun, esimerkiksi tietojen lähettämiseen tilistäsi tai toimistasi kanssamme, tärkeiden tuote- tai sovellustietojen lähettämiseen, tämän Yksityisyystiedotteen merkittävien muutosten ilmoittamiseen sekä tuote- ja sovellustarjousten ja -kampanjoiden lähettämiseen sinulle sovellettavien lakien ja kohdassa Markkinointiviestintään liittyvät valinnat kuvattujen valintamahdollisuuksiesi mukaisesti.

Kun annat oikeuksia Connect Mobile -sovellukselle

Garmin Connect Mobile pyytää käyttöoikeutta tiettyihin matkapuhelimesi tietoihin käyttökokemuksen mukauttamista varten. Oikeuksien antaminen on valinnaista, mutta jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä tai täysin toimivia, jos et anna oikeuksia. Voit muuttaa mielesi (antaa tai poistaa oikeudet) milloin tahansa matkapuhelimen asetusvalikosta.

Pyydämme seuraavia oikeuksia (seuraavista syistä):

  • Tekstiviestit, puhelin ja kalenteri: käytetään älykkäiden ilmoitusten lähettämiseen matkapuhelimen tekstiviesteistä, puheluista ja kalenteritapahtumista Garmin-laitteeseen.
  • Yhteystiedot: voit lisätä Garmin Connectia käyttäviä yhteyshenkilöitäsi yhteyksiksi, lähettää LiveTrack-kutsuja yhteyshenkilöille ja valita enintään kaksi yhteyshenkilöä hätäyhteyshenkilöiksi niitä Garmin-laitteita varten, joissa on tapahtumantunnistusominaisuuksia.
  • Sijainti: mahdollistaa säätietojen lähettämisen matkapuhelimesta Garmin-laitteeseen, lähellä olevien osuuksien ja golfkenttien hakemisen ja sijaintitietojen näyttämisen suorituksen reitti- ja osuuskartoissa Garmin Connect -tilillä.
  • Kamera: sallii joissakin Garmin-laitteissa käytettävissä olevan Etsi puhelin -toiminnon käyttää matkapuhelimen LED-salamaa hälytyksenä.
  • Valokuvat/mediatiedostot/tiedostot: sallii sovelluksen luoda matkapuhelimeen synkronoinnin aikana tilapäistiedoston, joka sisältää Garmin-laitteesta haetut tiedot, ennen kuin tiedot ladataan Garmin Connect -tilillesi.
  • Laitteen tunnus ja puhelutiedot: Käytetään älykkäiden ilmoitusten yhteydessä tarkistettaessa, oletko hyväksynyt vai hylännyt puhelun, ennen kuin ilmoitus lähetetään Garmin-laitteeseesi. Käytetään myös Etsi puhelin -toiminnossa hälytyksen lähettämiseen matkapuhelimeesi.

Lisätietoja oikeuksista on täällä.

Kun käytät Garmin-laitteen sijaintiominaisuuksia

Jos aktivoit Garmin-laitteen GPS-ominaisuuden suorituksen aikana, suoritukseen liittyvät sijaintitiedot ladataan Garmin Connect -tilillesi, kun lataat suoritustiedot Garmin-laitteesta, jotta sijainti näkyy suorituksen reitti- ja osuuskartoissa.

Kun ostat tuotteita Garmin-sivustossa

Jos napsautat Garmin-tuotteen ostolinkkiä Garmin Connectissa, siirryt osoitteeseen buy.garmin.com. Osoitteessa buy.garmin.com oleva yksityisyystiedote säätelee Henkilötietojen keräämistä, kun ostat Garmin-tuotteen Garminilta verkossa.

Muut tavat, joilla Garmin käyttää Henkilötietoja

Garmin saattaa käyttää Henkilötietoja myös sisäisiin tilasto-, markkinointi- tai toimintatarkoituksiin, kuten myyntiraporttien luontiin sekä väestötietojen, käyttäjien ja asiakkaiden kiinnostuksen, ostotottumusten ja muiden trendien mittaamiseen ja seurantaan.

Tavat, joilla voit jakaa Henkilötietoja tai ohjata Garminia jakamaan Henkilötietojasi

Suoritukset ja suoritustiedot

Garmin Connect -tiliisi liittyvät suorituksesi ja suoritustietosi ovat oletusarvoisesti yksityisiä. Halutessasi voit sallia muiden käyttäjien tarkastella suorituksiasi ja suoritustietojasi muuttamalla Garmin Connect -tilisi yksityisyysasetuksia. Voit myös osallistua muiden Garmin Connect -käyttäjien kanssa haasteisiin ja sijoitustaulukoihin. Kun toimit tällä tavalla muiden kanssa, haasteeseen tai sijoitustaulukkoon liittyvät tietosi (kuten askelten kokonaismäärä askeliin liittyvän sijoitustaulukon tai haasteen aikana) näkyvät, vaikka ne olisi määritetty yksityisiksi Garmin Connect -tilisi yksityisyysasetuksista.

Jos käytät ANT+-yhteensopivaa Garmin-laitetta, voit siirtää tietoja (kuten suoritustietoja) langattomasti Garmin-laitteesta muihin ANT+-yhteensopiviin laitteisiin (kuten kuntoilulaitteisiin ja sykevöihin). Laitteen mukaan tietojen lähettäminen toiseen laitteeseen ANT+-yhteyden kautta saattaa edellyttää Garmin-laitteen pariliittämistä toiseen laitteeseen, tai pariliitos saatetaan muodostaa automaattisesti, kun olet ANT+-yhteensopivan anturin tai vastaanottimen toiminta-alueella. Joissakin olosuhteissa, kuten Garmin vívohub -laitetta käyttävien hyvinvointiohjelmien yhteydessä, laite saattaa synkronoida tietoja ANT+-yhteyden kautta keskuslaitteeseen, joka lataa tiedot Garminin palvelimiin.

Garmin ei siirrä eikä myy henkilökohtaisia suoritustietojasi kolmansille osapuolille ilman ennakkoilmoitusta ja pyytämättä lupaa.

LiveTrack

Joissakin Garmin-laitteissa käytettävissä olevalla LiveTrack-toiminnolla voit lähettää haluamillesi henkilöille linkin, joiden kautta he näkevät laitteesi reaaliaikaisen sijainnin. Garmin-laitteesi reaaliaikainen sijainti näkyy kaikille, jotka voivat käyttää linkkiä, joten mieti tarkasti, keille haluat lähettää linkin, ja varmista, että kyseiset henkilöt eivät lähetä linkkiä muille, joiden et halua näkevän Garmin-laitteesi sijaintia.

Jos lähetät kutsun tarkastella Garmin-laitteesi sijaintitietoja kolmannen osapuolen yhteisösivustossa, muutkin kuin tarkoittamasi henkilöt saattavat nähdä tietosi kyseisen yhteisösivuston yksityisyyskäytännön mukaan. Harkitse siksi tarkasti, ennen kuin lähetät kutsun kolmannen osapuolen yhteisösivustossa. Tutustu lisäksi kyseisen yhteisösivuston yksityisyyskäytäntöihin huolellisesti.

Tiedot, joita ohjaat Garminia jakamaan

Saatat ohjata meitä jakamaan Henkilötietojasi muiden yksilöiden tai toimijoiden kanssa. Saatat esimerkiksi valtuuttaa meidät antamaan kolmannelle osapuolelle, kuten hyvinvointiohjelman toimittajalle tai sovellukselle (kuten MyFitnessPal, Strava tai Training Peaks), oikeuden käyttää Garmin Connect -tilisi suoritustietoja. Emme tee tätä ilman lupaasi. Kun ohjaat meidät jakamaan tietoja kolmannen osapuolen kanssa, kyseinen kolmas osapuoli vastaa siitä lähtien Henkilötietojesi käsittelystä. Jos kyseinen kolmas osapuoli on toimija, tutustu kyseisen toimijan yksityisyyskäytäntöön huolellisesti. Voit lopettaa tietojesi jakamisen kolmannen osapuolen kanssa milloin tahansa Garmin Connect -tililläsi.

Kampanjat

Jos osallistut arvontaan, kilpailuun tai muuhun vastaavaan kampanjaan, saatamme käyttää antamiasi tietoja kyseisten kampanjoiden hallintaan. Mikäli kyseisen kampanjan henkilötietojen käsittelyä koskevat käyttöehdot ovat ristiriidassa tämän yksityisyystiedotteen kanssa, sovelletaan kampanjan käyttöehtoja.

Kommentit, joita julkaiset

Garmin Connect sisältää ominaisuuksia, joiden kautta voit julkaista tietoja, viestejä ja materiaaleja. Voit esimerkiksi kommentoida haasteita. Huomioi, että kaikki kyseisten ominaisuuksien kautta tai muuten sivustoissamme julkaistut käyttäjien tiedot saattavat muuttua julkisiksi ja saattavat olla sivustojen käyttäjien ja suuren yleisön käytettävissä. Harkitse tarkasti, ennen kuin julkaiset Henkilötietoja tai muita tietoja Garmin Connectissa.

Toimijat, joiden kanssa Garmin saattaa jakaa Henkilötietoja

Muiden Garmin-yritysten kanssa

Garmin on maailmanlaajuinen yhtiö. Jotta voimme tarjota tuotteitamme, sovelluksiamme ja palvelujamme, meidän tarvitsee ehkä siirtää Henkilötietojasi muille Garmin-yrityksille muissa maissa, kuten Garmin International Inc:lle Yhdysvalloissa, missä monet palvelimistamme sijaitsevat. Kyseisissä maissa ei välttämättä ole samoja tietoturvalakeja kuin maassa, jossa alun perin annoit tiedot. Voit tarkastella Garmin-yritysten luetteloa napsauttamalla tätä.

Tällaiset Henkilötietojen siirrot Euroopan talousalueella (“ETA”) tai Sveitsissä sijaitsevista Garmin-yrityksistä Garmin International Inc:lle Yhdysvalloissa tehdään Euroopan komission hyväksymien mallisopimuslausekkeiden mukaisesti.

Kaikkien Garmin-yritysten on noudatettava tässä Yksityisyystiedotteessa määritettyjä yksityisyyskäytäntöjä.

Yhteisöpalvelujen tarjoajien kanssa

Ilmoitamme ajoittain yhteisöpalvelujen tarjoajille joidenkin sellaisten Garminin asiakkaiden sähköpostiosoitteita, jotka ovat lupautuneet vastaanottamaan Garmin-tuotteisiin ja -sovelluksiin liittyvää markkinointiviestintää, jotta voimme näyttää mainoksia muiden yhteisöpalvelun käyttäjien kanssa, joilla on joitakin vastaavia ominaisuuksia (kuten väestötietoja tai mielenkiinnon kohteita) kuin kyseisillä valituilla Garminin asiakkailla.

Palveluntarjoajien kanssa

Garmin käyttää sähköpostin lähettämiseen Adoben pilvipalveluja. Sähköposti lähetetään sovellettavien lakien mukaisesti ja käytettävissäsi olevien vaihtoehtojen mukaan, kuten kohdassa Markkinointiviestintään liittyvät valinnat on määritetty. Lisätietoja on Adoben Privacy Center -sivulla täällä.

Garmin käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia Garmin Expressin sekä Garmin Connect -sivuston ja -sovelluksen käytön analysointiin ja vastaaviin tarkoituksiin. Tähän analysointiin ja vastaaviin palveluihin käyttämämme kolmannet osapuolet luetellaan jäljempänä kohdassa Evästeet ja vastaavat tekniikat.

Sisällön tai ominaisuuksien tarjoajien kanssa

Garmin saattaa jakaa sovellettavien lakien mukaan suoritustietoja, lukuun ottamatta sijaintitietoja, sellaisten yritysten kanssa, jotka tarjoavat Garminille ja asiakkaillemme sisältöä tai ominaisuuksia (“sisällön tai ominaisuuksien tarjoajat”) nimettömässä koontimuodossa Garminin tai kyseisen sisällön- tai ominaisuuksien tarjoajan sisällön tai ominaisuuksien laadun parantamista varten.

Muu luovutus

Saatamme luovuttaa Henkilötietojasi muille, jos meillä on siihen lupasi sovellettavan lain mukaisessa muodossa.

Saatamme luovuttaa Henkilötietojasi oikeudenkäyttöalueen sovellettavien lakien mukaisesti muille myös, kun katsomme sen välttämättömäksi tai sopivaksi: (a) sovellettavan lain tai säädöksen mukaan, mukaan lukien asuinmaasi ulkopuoliset lait tai säädökset, (b) lakien noudattamiseksi, (c) vastaamiseksi julkishallinnon ja viranomaisten pyyntöihin, mukaan lukien muiden kuin asuinmaasi viranomaiset, (d) Garminin tuotteisiin tai omaisuuteen liittyvän varkaustutkinnan avustamiseksi, (e) käyttöehtojemme tai käytäntöjemme toteuttamiseksi, (f) oman tai tytäryhtiöidemme toiminnan suojaamiseksi, (g) Garminin, sen tytäryhtiöiden, käyttäjän tai muiden oikeuksien, yksityisyyden, turvallisuuden tai omaisuuden suojaamiseksi tai (h) saatavilla olevien hyvitysten hankkimiseksi tai meille koituvien vahinkojen rajoittamiseksi.

Saatamme siirtää tietoja tytäryhtiölle tai kolmannelle osapuolelle Garminin liiketoiminnan tai sen osien, omaisuuden tai osakkeiden uudelleenorganisoinnissa, fuusiossa, myynnissä, yhteisyrityksessä, siirrossa tai muussa luovutuksessa (mukaan lukien konkurssi tai vastaava tilanne).

Evästeet ja vastaavat tekniikat

Keräämme kolmannen osapuolen analyysipalvelujen tarjoajien avulla tiettyjä tietoja, kun käytät sivustoamme, jotta voimme analysoida sitä, miten sinä ja muut kävijät siirtyvät Garmin Connect -sivustossa, kerätä koottuja tilastotietoja sivuston käytöstä ja vastausasteesta, ratkaista Garminin palvelinten mahdollisia ongelmia ja hallita Garmin Connect -sivustoa. Tiedot sisältävät IP-osoitteen, laitteen maantieteellisen sijainnin, selaimen tyypin, selaimen kielen, pyynnön päiväyksen ja kellonajan, käyntiajat, väestötiedot, sivun katselukerrat ja napsauttamasi sivuelementit (kuten linkit). Saatamme käyttää sivustoissamme tai sähköpostiviesteissämme evästeitä, jäljitteitä (pikselitunnisteita, verkkojäljitteitä ja kirkkaita GIF-kuvia) tai muita vastaavia työkaluja kyseisten tietojen keräämiseen ja analysointiin. Näiden tietojen avulla pystymme tarjoamaan sivustossamme entistä parempaa, asianmukaisempaa sisältöä, tunnistamaan ja korjaamaan ongelmia ja parantamaan sivuston yleistä käyttökokemusta.

Jos et halua, että tietoja kerätään näillä tekniikoilla, voit kieltää monet näistä tekniikoista automaattisesti useimmissa selaimissa tai estää tai sallia niitä halutessasi. Jos lisäksi asut alueella, jolla edellytetään lupaasi evästeiden käyttämiseen sivustoissamme, voit määrittää evästeasetuksesi sivustoissa. Osa evästeistä on kuitenkin pakollisia sivuston keskeisten toimintojen käyttämiseksi, eikä niitä voi poistaa käytöstä.

Lisäksi keräämme käyttäjiltä tietoja heidän Garmin Connect Mobile- ja Garmin Express -käytöstään. Kerättävät analyysitiedot sisältävät päiväyksen ja kellonajan, jolloin sovellus käyttää palvelimiamme, sovellusversion, laitteen sijainnin, kieliasetuksen, tiedot sovellukseen ladatuista tiedoista ja tiedostoista sekä käyttäjän toiminnasta (esimerkiksi käytetyistä ominaisuuksista ja käyttötiheydestä), laitteen tilatiedot, laitteen mallin, laitteiston ja käyttöjärjestelmän tiedot sekä sovelluksen toimintaan liittyvät tiedot. Garmin käyttää näitä tietoja Garmin Connect Mobilen, Garmin Expressin ja muiden Garmin-sovellusten laadun ja toimintojen parantamiseen, käyttäjiä hyödyttävien tuotteiden ja ominaisuuksien kehittämiseen ja markkinointiin sekä sovellusten vakausongelmien ja muiden käytettävyysongelmien tunnistamiseen ja korjaamiseen mahdollisimman nopeasti.

Käytämme tällä hetkellä esimerkiksi seuraavia kolmannen osapuolen analyysipalveluja ja vastaavia:

  • Analyysipalvelut:
    • Google: Seuraamme Google Analytics -palvelulla sivustotilastoja sekä käyttäjien väestötietoja, kiinnostuksen kohteita ja toimintaa sivustoissa. Google Search Consolen avulla näemme, miten sivustomme käyttäjät löytävät sivustomme, ja parannamme sillä hakukoneoptimointiamme. Saat lisätietoja näiden analyysitietojen käytöstä ja siitä, miten voit hallita tietojesi käyttöä, napsauttamalla tätä.
    • Azure Application Insights: Azure Application Insights -palvelun avulla näemme, miten Garmin Expressiä käytetään, jotta voimme parantaa käyttökokemusta. Azure Application Insights on Microsoftin palvelu. Microsoftin tietosuojalauseke on nähtävissä täällä.
    • HockeyApp; Crashlytics (Fabric): HockeyApp, joka on Microsoftin palvelu, ja Crashlytics näyttävät, miten Garmin Connect Mobile -sovellusta käytetään, jotta voimme parantaa käyttökokemusta sekä tunnistaa ja ratkaista sovelluksen kaatumisen perimmäisiä syitä. Crashlyticsin yksityisyystiedote on nähtävissä täällä.
    • Splunk: Splunkin avulla voimme analysoida, diagnosoida ja ratkaista Garminin tilikirjautumistoimintojen ajoittaisia ongelmia. Lisäksi sillä suojataan Garminin sivustoja ja sovelluksia haitalliselta käytöltä. Splunkin yksityisyystiedote on nähtävissä täällä.
  • Tag Management: Garmin käyttää Tealium IQ Tag Management -palvelua sivuston käytön mittaukseen käyttämiensä analyysipalvelujen sekä eväste- ja pikselitunnistetekniikoiden hallintaan. Tealium saa näiden palvelujen toimittamista varten Garminin sivustojen käyttäjiä koskevat perustason palvelinlokitiedot (kuten IP-osoitteen sekä selaimen ja käyttöjärjestelmän tiedot). Näiden tietojen käyttöä säätelee Tealiumin yksityisyyskäytäntö, joka on nähtävissä täällä.
  • Yhteisöpalvelut: Kolmansien osapuolten yhteisöpalvelut, jotka tarjoavat vuorovaikutteisia laajennuksia tai yhteisöpalveluominaisuuksia (esimerkiksi mahdollisuuden etsiä yhteyksiksi lisättäviä kavereita Facebookista tai Googlesta sekä tykätä sivuista) Garmin Connectiin tai Garmin Connect Mobile -sovellukseen, saattavat kerätä tietoja sivustomme käytöstä evästeiden tai muiden menetelmien (kuten verkkojäljitteiden) avulla. Se, miten kolmas osapuoli käyttää kyseisiä tietoja, määräytyy kyseisen yhteisöpalvelun sivustossa nähtävissä olevan yksityisyystiedotteen mukaan. Suosittelemme, että tutustut siihen. Tällaiset kolmannet osapuolet saattavat käyttää näitä evästeitä tai muita seurantamenetelmiä omiin käyttötarkoituksiinsa ja yhdistää käyttäjäkohtaisia sivuston käyttötietoja ja mahdollisia käyttäjästä saatavilla olevia henkilötietoja. Lisäksi saatamme saada yhteisöpalveluista analyysitietoja, joiden avulla voimme mitata sisältömme ja mainontamme tehoa yhteisöpalveluissa (esimerkiksi katselukerrat ja napsautukset).

Linkit, kolmansien osapuolten sovellukset ja kolmansien osapuolten yksityisyyskäytännöt

Garmin Connect ja Garmin Connect Mobile saattavat sisältää linkkejä muihin sivustoihin, jotka eivät ole Garminin hallinnassa, ja voit ladata kolmansien osapuolten sovelluksia Connect IQ -kaupasta. Nämä linkitetyt sivustot ja sovellukset eivät ole hallinnassamme, emmekä vastaa linkitettyjen sivustojen ja sovellusten yksityisyyskäytännöistä tai sisällöstä. Jos käytät kolmansien osapuolten sivustoja tai sovelluksia, kyseisen kolmannen osapuolen yksityisyyskäytäntö säätelee kyseisen sivuston tai sovelluksen keräämiä tietoja. Suosittelemme, että tutustut huolellisesti kaikkien niiden kolmansien osapuolten yksityisyyskäytäntöihin, joille annat Henkilötietoja.

Tietojen tallennussijainti

Kun annat tietoja Garminille tai synkronoit Garmin-laitteesi Garmin Connectiin, Garmin Connect Mobileen tai Garmin Expressiin, Yhdysvalloissa sijaitseva Garmin International, Inc. kerää ja tallentaa Garmin Connectissa olevat henkilö- ja suoritustietosi. Henkilötietojasi saatetaan kerätä ja tallentaa myös palvelimiin, jotka sijaitsevat siinä maassa tai sillä alueella, jossa/jolla asut tai käytät Garmin-laitetta. Jos asut Yhdysvaltain ulkopuolella, huomioi että Yhdysvaltain tietoturva- ja yksityisyyslait eivät välttämättä ole yhtä kattavat kuin asuinmaasi lait.

Tietoturva

Garmin suojaa hallussaan olevia Henkilötietoja kohtuullisilla suojaustoimilla menetykseltä, väärinkäytöltä, luvattomalta käytöltä ja luvattomalta luovuttamiselta tai muuttamiselta. Jos haluat lisätietoja Garminin tietoturvatoimista tai haluat ilmoittaa mahdollista suojaushaavoittuvuudesta tai -tapauksesta, napsauta tätä.

Markkinointiviestintään liittyvät valinnat

Me ja muut Garminin yritysryhmän jäsenet saatamme käyttää Henkilötietojasi Garmin-tuotteisiin tai -palveluihin liittyvää markkinointiviestintää (kuten sähköpostia) sen mukaan, miten olet määrittänyt sähköpostiasetukset Markkinointisähköpostin ilmoitusten hallinta -sivustossa. Emme jaa Henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa kolmansien osapuolten markkinointitarkoituksiin.

Jos et halua markkinointiviestintää Garminilta, päivitä sähköpostiasetuksesi Markkinointisähköpostin ilmoitusten hallinta -sivustossa tai peruuta tilaus Garminilta saamissasi markkinointisähköpostiviesteissä.

Lapsia koskeva käytäntö

Garmin Connectia ja Garmin Connect Mobilea ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille, ja pyydämme, että alle 13-vuotiaat eivät anna Henkilötietoja Garminille. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet alle 13-vuotiaan lapsen tietoja, poistamme tiedot mahdollisimman pian. Jos tiedät, että alle 13-vuotias käyttäjä käyttää Garmin Connectia tai Garmin Connect Mobilea, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen productsupport.privacy@garmin.com.

Yksityisyystiedotteen päivitykset

Saatamme muuttaa tätä Yksityisyystiedotetta ajoittain lisätessämme uusia tuotteita ja sovelluksia tai parannamme nykyistä valikoimaamme ja sen mukaan, kun tekniikat ja lait muuttuvat. Käyttäjä voi tarkistaa tämän yksityisyystiedotteen viimeisen muutospäivän sivun yläreunan kohdasta PÄIVITETTY VIIMEKSI. Kaikki muutokset tulevat voimaan, kun päivitämme muokatun yksityisyystiedotteen.

Ilmoitamme sinulle, jos teemme merkittäviä muutoksia, ja pyydämme sinulta luvan, jos sovellettava laki siihen velvoittaa. Sovellettavien lakien mukaan ilmoitus toimitetaan sähköpostitse tai lisätään Garmin Connect -sivustoon sekä Garmin Connect Mobile -sovellukseen.

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme Henkilötietoja niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen käyttötarkoitukseen, johon ne on kerätty, kuten tässä Yksityisyystiedotteessa on määritetty, ellei laki edellytä pitempää säilytystä.

Omien Henkilötietojen tarkistaminen, korjaaminen, päivittäminen ja poistaminen

Garmin varmistaa kohtuullisilla toimilla, että keräämämme Henkilötiedot ovat täsmällisiä, täydellisiä ja ajantasaisia. Voit pyytää saada nähdä Henkilötietosi ja pyytää virheellisten tai epätarkkojen Henkilötietojen päivittämistä. Lisäksi voit pyytää Henkilötietojesi ja Garmin Connect -tilisi poistamista. Garmin vastaa pyyntöihisi viipymättä sovellettavan lain mukaisesti. Suojaamisesi vuoksi saamme toteuttaa ainoastaan siihen sähköpostiosoitteeseen liittyviin Henkilötietoihin liittyviä pyyntöjä, josta olet lähettänyt pyynnön, ja meidän on ehkä tarkistettava henkilöllisyytesi ennen pyynnön toteuttamista. Saatamme kieltäytyä käsittelemästä pyyntöjä, jotka vaarantavat muiden yksityisyyden, ovat erittäin epäkäytännöllisiä tai joiden vuoksi meidän pitäisi ryhtyä sovellettavien lakien vastaisiin toimiin. Lisäksi meidän tarvitsee ehkä säilyttää tietyt Henkilötiedot sovellettavien lakien mukaisesti kauemmin kirjanpidon vuoksi (esimerkiksi ostoksiin liittyvien tietojen säilyttäminen takuu- tai tilinhoitotarkoituksia varten).

Voit esittää saatavuus-, korjaus- tai poistopyyntöjä seuraavasti:

Sähköpostiosoite: productsupport.privacy@garmin.com
Postiosoite: Garmin International, Inc., c/o Garmin Legal, 1200 E. 151st St., Olathe, KS 66062, U.S.A.